Gigolo worden na sex met amateur hoer

Hi lezers! Ik wilde graag mijn geile verhaal met jullie delen. Ik ben een jonge student van 23 jaar en ben dol op seks. Zo’n 6 maanden geleden kwam ik via bordelen.com in contact met een geile tiener , een echte amateur hoer! Ze was even oud als ik en had wel interesse in een afspraakje. Zo gezegd zo gedaan, ik zou haar €100 betalen voor 2 uurtjes seks, ik kreeg korting, aangezien ze me wel zag zitten. Toch mooi meegenomen!

Gigolo worden

Ik kan jullie vertellen, het was een fantastische ervaring. Een ding zat me alleen dwars. Ik betaalde voor seks, terwijl ik het idee had dat ik haar meer een pleziertje deed dan zij mij, daar ging dus wat mis! Op dat moment besloot ik dat geld verdienen met sex mij ook wel wat leek. Gigolo worden, dat wilde ik! Ik meldde me aan als Gigolo, en kreeg binnen 2 dagen al een verzoekje binnen. Een vrouw van 32 wilde wel eens goed van bil gaan. Ze bood €250 voor 2 uurtjes! Dat was nog eens lekker verdienen.

Natuurlijk was dit wel heel wat anders dan dat je er zelf voor betaalde. Nu moest ik echt presteren, ik werd er tenslotte goed voor betaald. Dat maakte het spannend, maar gelukkig was het gezonde spanning. Ik klopte op haar deur, en ze deed open in haar badjas, ze had net gedoucht en rook dus heerlijk fris. Ze zag er minder goed uit dan die geile tiener die ik zelf de vorige keer te pakken had, maar dat deed me niks. Ik was botergeil en had zin om seks te hebben voor geld! Moni, zo heette mijn eerste echte klant, is in 2 uurtjes maar liefst 4x schreeuwend klaargekomen. Ik zelf heb haar gezicht 2x volgespoten, en ik kreeg er nog voor betaald ook. Dat was wel even beter dan de vorige keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *